Marrekrite
Marrekrite

Hij is er weer, de nieuwe Marrekritewimpel!

17/01/2019

Waar koopt u de Marrekritewimpel?

U kunt de Marrekritewimpel nu al bestellen via onze webshop.

Maar we vinden het ook erg gezellig als u de wimpel bij onze stand op de beurs Boot Holland komt kopen. Boot Holland is dit jaar van 8 t/m 13 februari in het WTC Expo te Leeuwarden.

De komende weken bevoorraden wij onze verkooppunten met nieuwe wimpels. Daarna zullen we ook de lijst met verkooppunten op onze site weer bijwerken. Voor het seizoen start, hebben zij de wimpels in huis.

Zodra het seizoen start, kunt u bij de aanlegplaatsen onze vrijwilligers tegenkomen, die de wimpel ook verkopen.

Waarom een wimpel?

Het kopen van een wimpel is niet verplicht, maar u draagt met een wimpel wel direct bij aan het in stand houden van onze unieke, vrije ligplaatsen in Friesland.

Marrekrite verzorgt het onderhoud aan de ligplaatsen, zorgt dat deze veilig en netjes zijn, maait het gras en zorgt dat de afvalcontainers worden geleegd. Het uitvoeren van deze taken kost veel geld. Wij stellen uw bijdrage daarom erg op prijs. De opbrengst van de wimpelverkoop gebruiken we helemaal voor de herbouw van voorzieningen. Wij maken jaarlijks bekend welke ligplaatsen met dit geld worden herbouwd. U kunt als watersporter dus zien wat er met uw bijdrage gebeurt.

Nieuws